Book dæk og service online hos Euromaster. Euromaster er 100% ejet af Michelin - det forpligter alle de steder, vi er.
Book dæk og service online hos Euromaster. Euromaster er 100% ejet af Michelin - det forpligter alle de steder, vi er.


 

dæk TIGAR TOURING 175/70 R14
+ / - Kør musen over billedet for at zoome
dæk TIGAR TOURING 175/70 R14
TIGAR

TOURING

TIGAR TOURING er et personvognsdæk til sommersæsonen, som giver højeste niveau af kontrol og stabilitet. Dækket er designet med Tigars Silica Compound teknologi, som giver en lavere slidstyrke og et reduceret brændstofforbrug.

Kr. 459,25
Pris pr. dæk ekskl. montering

✅  BESTIL TID 3 HVERDAGE FØR
✅  BETALING I CENTRET
✅  VÆLG MONTERING I KASSEN 
✅  VÆLG AFHENTNING I 34 CENTRE
✅  FORDELE MED MASTERCLUB
✅  14 DAGES TILFREDSHEDSGARANTI

 

*Montering og miljøtillæg er ikke inkluderet i dækprisen. 
Vær opmærksom på, at montering automatisk lægges i kassen sammen med dækket. Vælger du i stedet 'afhentning af dæk' til slut i kassen, vil denne montering automatisk bortfalde igen. Læs om monteringspakken her.  Miljøtillæg på 12,50 kroner pr. dæk tillægges først ved betaling i centret. 

E
Brændstofeffektivitet
C
Vådgreb
- 68 dB
Støjniveau

TOURING er et sommerdæk til personvogne, som ønsker et lavt brændstofforbrug og en præcis håndtering. Med dækket får du højeste niveau af kontrol og stabilitet ved bykørsel og i situationer med mange sving. TOURING har desuden et godt greb på både tørre og våde veje, og du får således en optimal håndtering gennem hele sommersæsonen. Det symmetriske dækmønster mindsker risikoen for akvaplaning, hvilket øger sikkerheden markant. TOURING er ligeledes udstyret med Tigars Silica Compound teknologi, som både reducerer brændstofforbruget og giver en kortere bremselængde på vådt underlag.

Er du i tvivl om, hvilke dæk du skal vælge?
Vi har opdelt vores dækmærker i tre klasser: Premium, mellemklasse og økonomiklasse. Du kan læse vores dækguide
om de gode, de bedre og de bedste dækmærker. Her kan du se, hvilke dæk der passer bedst til dine kørselsbehov: Kører du mange eller få kilometer om året? Kører du i byen eller på landevejen? Vil du have de bedste af de bedste dæk? Eller hellere det billige alternativ? Og hvad er egentlig det vigtigste for dig, når du skal have nye dæk? Du kan også altid ringe til vores eksperter i dæk - Peter og Torben - på 87 28 28 28, som kan hjælpe dig med  at finde de dæk, der passer til dit behov.
 MEDLEM AF MASTERCLUB?

Det er gratis og uforpligtende - og du får altid fast rabat på dæk, dækservice, autoservice og bilpleje fra Würth 

Find dit Naermeste center

Find center