dæk MICHELIN ALPIN 6 195/65 R15
+ / - Kør musen over billedet for at zoome
dæk MICHELIN ALPIN 6 195/65 R15
MICHELIN

ALPIN 6

ALPIN 6 er det nye, testvindende vinterdæk fra Michelin. Navnet siger det hele, og dækket er særligt godt på våde vinterveje og i meget sne - med fantastiske bremseegenskaber.

Kr. 597,25
Pris pr. dæk ekskl. montering
BESTIL

✅  BESTIL TID 3 HVERDAGE FØR
✅  BETALING I CENTRET
✅  VÆLG MONTERING I KASSEN 
✅  VÆLG AFHENTNING I 34 CENTRE
✅  FORDELE MED MASTERCLUB
✅  14 DAGES TILFREDSHEDSGARANTI

 

*Montering og miljøtillæg er ikke inkluderet i dækprisen. 
Vær opmærksom på, at montering automatisk lægges i kassen sammen med dækket. Vælger du i stedet 'afhentning af dæk' til slut i kassen, vil denne montering automatisk bortfalde igen. Læs om monteringspakken her.  Miljøtillæg på 12,50 kroner pr. dæk tillægges først ved betaling i centret. 

C
Brændstofeffektivitet
B
Vådgreb
69 dB
Støjniveau

ALPIN 6 vinterdækket fra Michelin er nyeste skud på stammen fra det franske dækmærke. ALPIN 6 er et testvindende vinterdæk fra Michelin - blandt andet anerkendt for sin korte bremselængde i sne og for accelaration med lav mønsterdybde. Navnet siger det hele, og dækket er da også særligt godt på våde vinterveje og i meget sne med sine fantastiske bremseegenskaber. Med dette dæk kan du køre sikkert i al slags vintervejr og med en ekstra god evne til at lave sikre, hårde opbremsninger i sneen. Alpin 6 er desuden udviklet med en fremragende, ekstra lang levetid. Det nye ALPIN 6 er vinterdækket til dig, der vil have det bedste af det bedste.

Er du i tvivl om, hvilke dæk du skal vælge?
Vi har opdelt vores dækmærker i tre klasser: Premium, mellemklasse og økonomiklasse. Du kan læse vores dækguide
om de gode, de bedre og de bedste dækmærker. Her kan du se, hvilke dæk der passer bedst til dine kørselsbehov: Kører du mange eller få kilometer om året? Kører du i byen eller på landevejen? Vil du have de bedste af de bedste dæk? Eller hellere det billige alternativ? Og hvad er egentlig det vigtigste for dig, når du skal have nye dæk? Du kan også altid ringe til vores eksperter i dæk - Peter og Torben - på 87 28 28 28, som kan hjælpe dig med  at finde de dæk, der passer til dit behov.
 MEDLEM AF MASTERCLUB?

Det er gratis og uforpligtende - og du får altid fast rabat på dæk, dækservice, autoservice og bilpleje fra Würth 

Find dit Naermeste center

Find center