Image for 205/55 R16 91V TL PRIMACY 4 MI from privat
+ / - Kør musen over billedet for at zoome
Image for 205/55 R16 91V TL PRIMACY 4 MI from privat
MICHELIN

PRIMACY 4

205 / 55 R16 91 V
SOMMER summer

MICHELIN PRIMACY 4 205 / 55 R16 91 V

Med sommerdækket PRIMACY 4 slår Michelin sin status fast som dækekspert. Det nye, unikke trådmønster i PRIMACY 4 sikrer dig den største sikkerhed og på vejen - ikke mindst på våd vej.

Kr. 647,25
KØB


*Montering og miljøtillæg er ikke inkluderet i dækprisen. 
Vær opmærksom på, at montering automatisk lægges i kassen sammen med dækket. Vælger du i stedet 'afhentning af dæk' til slut i kassen, vil denne montering automatisk bortfalde igen. Læs om monteringspakken her

Miljøtillæg på 12,50 kroner pr. dæk tillægges først ved betaling i centret. 

C
Brændstofeffektivitet
A
Vådgreb
68 dB
Støjniveau

PRIMACY 4 er et af Michelins nyeste sommerdæk på markedet til personbiler. Michelins PRIMACY 4 sommerdæk blev lanceret i foråret 2018, og endnu en gang slår Michelin fast, at deres nye dæk igen forbedrer både køreegenskaber og bæredygtighed. Det skyldes især det unikke trådmønster, som Michelin har skabt. Efter tre års udvikling af PRIMACY 4 dækket er især egenskaberne på våd vej helt i top, og den vigtigste egenskab på det nye sommerdæk - i forhold til konkurrenterne - er især den ekstremt lange ydeevne, som sikrer dig optimal sikkerhed, selvom dækket bliver slidt og har kørt flere kilometer. Derfor kører du sikkert, både når det er nyt og brugt. Skal vi montere og afbalancere dine nye Michelin PRIMACY 4 sommerdæk i vores centre? Så bestil vores monteringspakke sammen med dine nye PRIMACY 4 sommerdæk. I monteringspakken er blandt andet hjulskift, montering af dæk og afbalancering inkluderet.

Er du i tvivl om, hvilke dæk du skal vælge?
Vi har opdelt vores dækmærker i tre klasser: Premium, mellemklasse og økonomiklasse. Du kan læse vores dækguide
om de gode, de bedre og de bedste dækmærker. Her kan du se, hvilke dæk der passer bedst til dine kørselsbehov: Kører du mange eller få kilometer om året? Kører du i byen eller på landevejen? Vil du have de bedste af de bedste dæk? Eller hellere det billige alternativ? Og hvad er egentlig det vigtigste for dig, når du skal have nye dæk? Du kan også altid ringe til vores eksperter i dæk - Peter og Torben - på 87 28 28 28, som kan hjælpe dig med  at finde de dæk, der passer til dit behov.
 

ANDRE DÆK I SAMME STØRRELSE:MEDLEM AF MASTERCLUB?

Det er gratis og uforpligtende - og du får altid fast rabat på dæk, dækservice, autoservice og bilpleje fra Würth 

Find dit nærmeste center