NYT MÆRKE HOS OS
Image for 175/65 R 14 82T Pirelli CINTURATO P1 Verde .. from privat
+ / - Kør musen over billedet for at zoome
Image for 175/65 R 14 82T Pirelli CINTURATO P1 Verde .. from privat
PIRELLI

CINTURATO P1 Verde

175 / 65 R14 82 T
SOMMER summer

PIRELLI CINTURATO P1 Verde 175 / 65 R14 82 T

Det miljøvenlige sommerdæk CINTURATO P1 VERDE™ fra Pirelli til de mindre biler har en fantastisk evne både på tør og våd vej - og helt i toppen i mange tests - bl.a. hos FDM.

Kr. 447,25


*Montering og miljøtillæg er ikke inkluderet i dækprisen. 
Vær opmærksom på, at montering automatisk lægges i kassen sammen med dækket. Vælger du i stedet 'afhentning af dæk' til slut i kassen, vil denne montering automatisk bortfalde igen. Læs om monteringspakken her

Miljøtillæg på 12,50 kroner pr. dæk tillægges først ved betaling i centret. 

C
Brændstofeffektivitet
B
Vådgreb
69 dB
Støjniveau

Med det miljøvenlige sommerdæk CINTURATO P1 VERDE fra Pirelli til mindre personbiler får du en høj kørekomfort, og du får et dæk, som har optimale evner på både våd og tør vej. Dækket ligger helt i top i tests - blandt andet er det et FDM-testvindende sommerdæk. Det optimerede dækmønster i CINTURATO P1 VERDE giver dig et dejligt, lavt støjniveau i kabinen, så din køretur bliver så behagelig som muligt. Sommerdækket er særligt egnet til daglig brug og bykørsel, og det miljøvenlige dæk er udviklet med de nyeste teknologier, som giver dig en kørsel med respekt for miljøet, effektivitet, komfort og sikkerhed. CINTURATO P1 VERDE har også gode mærkninger i den obligatoriske EU-dækmærkning (C-B-69). Her angives værdier inden for brændstofeffektivitet, vejgreb og støj, og blandt andet derfor er det et af Euromasters mest populære dæk til de små biler.

Er du i tvivl om, hvilke dæk du skal vælge?
Vi har opdelt vores dækmærker i tre klasser: Premium, mellemklasse og økonomiklasse. Du kan læse vores dækguide
om de gode, de bedre og de bedste dækmærker. Her kan du se, hvilke dæk der passer bedst til dine kørselsbehov: Kører du mange eller få kilometer om året? Kører du i byen eller på landevejen? Vil du have de bedste af de bedste dæk? Eller hellere det billige alternativ? Og hvad er egentlig det vigtigste for dig, når du skal have nye dæk? Du kan også altid ringe til vores eksperter i dæk - Peter og Torben - på 87 28 28 28, som kan hjælpe dig med  at finde de dæk, der passer til dit behov.
 

ANDRE DÆK I SAMME STØRRELSE:MEDLEM AF MASTERCLUB?

Det er gratis og uforpligtende - og du får altid fast rabat på dæk, dækservice, autoservice og bilpleje fra Würth 

Find dit nærmeste center