NYT MÆRKE HOS OS
Image for 175/65 R 14 82T Pirelli CINTURATO P1 Verde .. from privat
+ / - Kør musen over billedet for at zoome
Image for 175/65 R 14 82T Pirelli CINTURATO P1 Verde .. from privat
PIRELLI

CINTURATO P1 Verde

175 / 65 R14 82 T
SOMMER summer

PIRELLI CINTURATO P1 Verde 175 / 65 R14 82 T

Homologation

Det miljøvenlige sommerdæk CINTURATO P1 VERDE™ fra Pirelli til de mindre biler har en fantastisk evne både på tør og våd vej - og helt i toppen i mange tests - bl.a. hos FDM.

Kr. 447,25
Montering ikke inkl.*
KØB
Giv mig besked, når varen er på lager
Indtast din e-mailadresse


*Montering og miljøtillæg er ikke inkluderet i dækprisen. 
Vær opmærksom på, at montering automatisk lægges i kassen sammen med dækket. Vælger du i stedet 'afhentning af dæk' til slut i kassen, vil denne montering automatisk bortfalde igen. Læs om monteringspakken her

Miljøtillæg på 12,50 kroner pr. dæk tillægges først ved betaling i centret. 

C
Brændstofeffektivitet
B
Vådgreb
69 dB
Støjniveau
Dækmærket
C
B
69 dB

EU-dækmærket giver dig et hurtigt overblik over, hvordan et dæk præsterer på brændstoføkonomi, sikkerhed og dækstøj. Dækmærket gør det dermed let for dig at sammenligne flere forskellige dæk med hinanden ud fra dækmærkningen.   

Brændstofeffektivitet (eller rullemodstanden)
Den energi, der bliver tabt, når et dæk er i bevægelse, kaldes 'rullemodstand'. Rullemodstanden har en direkte indvirkning på brændstofforbruget. Rullemodstandsscoren strækker sig fra mærkningerne A til G. Sammenlignet med et G-mærket dæk kan et dæk med A-mærkning spare dig for helt op til 7,5 % brændstof. Dette kan dog variere afhængig af bil, kørselsmønster og temperaturer. 

Vådgreb (eller sikkerheden)
Et dæks bremseegenskaber på våd vej bliver målt i seks kategorier med mærkning fra A til G. Kategori G anvendes dog ikke, og derfor har kategori A den korteste bremselængde og F har den længste bremselænge. Fra et F-mærket dæk til et A-mærket dæk kan der være op til 30 % længere bremselængde. Ved en hastighed på 80 km/t i en personbil og med A-mærkede dæk svarer det altså til, at du får en bremselængde, der er 18 meter kortere. 

Støjniveau
Dækstøj måles i decibel og på dækmærket illustreres dette med 1, 2 eller 3 lydbølger. Jo flere lydbølger, jo mere larmer dækket, når du kører. Dækstøj i decibel måles udenfor bilen. For at opnå den bedste karakter - altså én lydbølge - skal et dæk have et støjniveau på mindst 3dB under den lovgrænse, som EU fastsætter.

Med det miljøvenlige sommerdæk CINTURATO P1 VERDE fra Pirelli til mindre personbiler får du en høj kørekomfort, og du får et dæk, som har optimale evner på både våd og tør vej. Dækket ligger helt i top i tests - blandt andet er det et FDM-testvindende sommerdæk. Det optimerede dækmønster i CINTURATO P1 VERDE giver dig et dejligt, lavt støjniveau i kabinen, så din køretur bliver så behagelig som muligt. Sommerdækket er særligt egnet til daglig brug og bykørsel, og det miljøvenlige dæk er udviklet med de nyeste teknologier, som giver dig en kørsel med respekt for miljøet, effektivitet, komfort og sikkerhed. CINTURATO P1 VERDE har også gode mærkninger i den obligatoriske EU-dækmærkning (C-B-69). Her angives værdier inden for brændstofeffektivitet, vejgreb og støj, og blandt andet derfor er det et af Euromasters mest populære dæk til de små biler.

ANDRE DÆK I SAMME STØRRELSE:

Er du i tvivl om, hvilke dæk du skal vælge?
Vi har opdelt vores dækmærker i tre klasser: Premium, mellemklasse og økonomiklasse. Du kan læse vores dækguide
om de gode, de bedre og de bedste dækmærker. Her kan du se, hvilke dæk der passer bedst til dine kørselsbehov: Kører du mange eller få kilometer om året? Kører du i byen eller på landevejen? Vil du have de bedste af de bedste dæk? Eller hellere det billige alternativ? Og hvad er egentlig det vigtigste for dig, når du skal have nye dæk? Du kan også altid ringe til vores eksperter i dæk - Peter og Torben - på 87 28 28 28, som kan hjælpe dig med  at finde de dæk, der passer til dit behov.
 

findCenter

Find Euromastercenter
Abonnement

Jeg vil gerne modtage nyheder fra Euromaster Danmark A/S via følgende medier:

* Du kan altid let afmelde dig igen - eksempelvis via et enkelt klik i nyhedsbrevet eller via gen.dk.info@euromaster.com. Har du spørgsmål, kan du også altid kontakte os på 87 28 28 28.