Book dæk og service online hos Euromaster. Euromaster er 100% ejet af Michelin - det forpligter alle de steder, vi er.
Book dæk og service online hos Euromaster. Euromaster er 100% ejet af Michelin - det forpligter alle de steder, vi er.


 

dæk TIGAR WINTER 1 175/70 R14
+ / - Kør musen over billedet for at zoome
dæk TIGAR WINTER 1 175/70 R14
TIGAR

WINTER 1

TIGAR WINTER 1 er et vinterdæk til personvogne. Med dækket får du både høj sikkerhed og performance i milde vintre med sne, is og slud. WINTER 1 har et godt greb på vintervejene, og formår hurtigt og effektivt at bortlede vand.

Kr. 449,25
Pris pr. dæk ekskl. montering
BESTIL

✅  BESTIL TID 3 HVERDAGE FØR
✅  BETALING I CENTRET
✅  VÆLG MONTERING I KASSEN 
✅  VÆLG AFHENTNING I 34 CENTRE
✅  FORDELE MED MASTERCLUB
✅  14 DAGES TILFREDSHEDSGARANTI

 

*Montering og miljøtillæg er ikke inkluderet i dækprisen. 
Vær opmærksom på, at montering automatisk lægges i kassen sammen med dækket. Vælger du i stedet 'afhentning af dæk' til slut i kassen, vil denne montering automatisk bortfalde igen. Læs om monteringspakken her.  Miljøtillæg på 12,50 kroner pr. dæk tillægges først ved betaling i centret. 

F
Brændstofeffektivitet
E
Vådgreb
- 69 dB
Støjniveau

WINTER 1 er et vinterdæk uden pigge, som giver performance og sikkerhed til personvogne. Dækket har et kraftigt udskåret og retningsbestemt dækmønster med mange slidbaner, som sikrer en fremragende køreevne i sne. TIGAR WINTER 1 designet med fire langsgående riller samt mange tværgående og V-formede riller, som sikrer en hurtig evakuering af vand. Dækket formår således både effektivt og hurtigt at bortlede vand, hvilket mindsker risikoen for akvaplaning og forøger sikkerheden på vintervejene. Lamellernes tæthed giver ydermere WINTER 1 et forbedret vejgreb på underlag af både vand, sne og is.

Er du i tvivl om, hvilke dæk du skal vælge?
Vi har opdelt vores dækmærker i tre klasser: Premium, mellemklasse og økonomiklasse. Du kan læse vores dækguide
om de gode, de bedre og de bedste dækmærker. Her kan du se, hvilke dæk der passer bedst til dine kørselsbehov: Kører du mange eller få kilometer om året? Kører du i byen eller på landevejen? Vil du have de bedste af de bedste dæk? Eller hellere det billige alternativ? Og hvad er egentlig det vigtigste for dig, når du skal have nye dæk? Du kan også altid ringe til vores eksperter i dæk - Peter og Torben - på 87 28 28 28, som kan hjælpe dig med  at finde de dæk, der passer til dit behov.
 MEDLEM AF MASTERCLUB?

Det er gratis og uforpligtende - og du får altid fast rabat på dæk, dækservice, autoservice og bilpleje fra Würth 

Find dit Naermeste center

Find center