0 AGILIS CROSSCLIMATE fundet

Ny søgning

MICHELIN AGILIS CROSSCLIMATE - Køb dæk online hos Euromaster!

Image for AGILIS CROSSCLIMATE from privat
+ / - Kør musen over billedet for at zoome
Andre vinkler

  AGILIS CROSS CLIMATE fra Michelin er et sommerdæk til varevogne med rigtigt gode vinteregenskaber - nummer 1 i test i alle kategorier. Et dæk af højeste kvalitet med sikkerhed året rundt.


   

  Sortér efter størrelse

  Find nærmeste center
  Vi kunne ikke finde dig. Prøv igen.
  ELLER

  Find nærmeste center
  ELLER

  Giv mig besked, når varen er på lager
  Indtast din e-mailadresse
  AGILIS CROSS CLIMATE fra Michelin er et sommerdæk med rigtigt gode vinteregenskaber til varevogn, som du dermed kan bruge året rundt på din varevogn. I det nye AGILIS CROSS CLIMATE varevognsdæk har Michelin samlet alle de vigtigste faktorer for en optimal ydeevne. Gummiblandingen er specielt udviklet til at præstere optimalt i alle temperaturer på alle årstider, så du også slipper for at bruge værdifuld tid på dækskift. Den slidstærke gummiblanding er inspireret af en innovativ teknologi Dækket har et unikt V-formet mønster, der giver dig det bedste greb på bløde underlag som mudder, sne, grus og andet, som din varebil kan blive udsat for. Især er AGILIS CROSS CLIMATE forstærket mod skader ved eksempelvis kantstenspåkørsel. AGILIS CROSS CLIMATE er 3PMSF-certificeret, three-peak mountain snowflake, som gør, at dækket lever op til strenge kriterier inden for præstationsevnen i sne. Oprindeligt blev 3PMSF-certificeringen kun brugt til vinterdæk, men nogle helårsdæk eller sommerdæk med vinteregenskaber som AGILIS CROSS CLIMATE lever også op til disse krav.
  Find Euromastercenter
  Abonnement

  Jeg vil gerne modtage nyheder fra Euromaster Danmark A/S via følgende medier:

  * Du kan altid let afmelde dig igen - eksempelvis via et enkelt klik i nyhedsbrevet eller via gen.dk.info@euromaster.com. Har du spørgsmål, kan du også altid kontakte os på 87 28 28 28.