Find dit nye job hos Euromaster - dæk og autoværksted!
Find dit nye job hos Euromaster - dæk og autoværksted!


Job hos Euromaster

Vi er stolte af at være en af de førende kæder i branchen som del af Europas største dæk- og autoservicekæde. Men vi er mindst ligeså stolte over vores One Team, som er den betegnelse, vi bruger for alle i Euromaster Danmark. Selvom vi er spredt udover hele landet, og vores medarbejdere arbejder med alt fra montering af dæk til marketingopgaver, så er én ting sikkert: Vi er 1 samlet hold, der i fællesskab får hjulene til at dreje rundt – bogstaveligt talt!

Vi er fagfolk, der ved alt om dæk og autoservice
Vi er ikke kun gode til det, vi laver. Vi brænder for det! Dét skal vores kunder mærke, og derfor er du som kollega i Euromaster Danmark med til at yde dit allerbedste hver eneste dag. Vi er ikke blege for at indrømme, at vi vil have de dygtigste i branchen med på holdet. Dem som brænder for at arbejde med dæk og autoservice - og som ikke mindst kan gøre kunderne glade og tilfredse, så du kører fra værkstedet eller kontoret med et smil. 

Send os din ansøgning i dag
Vi er altid på jagt efter den næste kollega til vores One Team, så send endelig en ansøgning, også selvom din drømmestilling ikke er ledig - måske bliver den det i morgen! Du kan se vores ledige stillinger herunder - eller ved at klikke her! Du sender din ansøgning online ved at klikke på det enkelte opslag.

Se vores ledige stillinger her
 

Sådan er det at arbejde hos Euromaster
Du bliver en del af en stor, international kæde og et stærkt brand med kollegaer i hele Europa.

Som en del af en international koncern, er der procedurer, som vi alle skal følge i det daglige arbejde, men det varierer fra stilling til stilling. 

I nogle jobs har du næsten daglig kontakt med Frankrig og vores andre europæiske kolleger, og i andre skal du højst servicere en tysk turist.

Videreuddannelse er et nøgleord for os, for hvis vi ikke uddanner os, bliver vi ikke dygtigere. Derfor laver vi årligt et uddannelseskatalog med et bredt udvalg af uddannelsesmuligheder til dig, uanset om du skal have opfrisket sporingsteknikken eller på lederkursus.

På vores centre har vi en god og uformel omgangstone med plads til godt kollegaskab, samtidig med at vi arbejder ud fra vores tre værdier: Ærlighed, kundepleje og ekspertise.
 

Første dag på jobbet hos Euromaster
Vores medarbejdere er vores vigtigste aktiv. Derfor ønsker vi at give dig en god start! 

Når du starter hos os, får du bl.a. udleveret vores "onboardingmateriale", så du får en god velkomst og introduktion hos os som muligt, hurtigt lærer vores værdier og alle dine kollegaer at kende.

Her kan du finde svar på de spørgsmål, du måske kan sidde med som ny medarbejder hos os. Vi gennemgår også vores kardinalregler, som alle skal kende og kvittere for, da sikkerheden for vores ansatte er det allervigtigste for os.

Din introduktion kan være forskellig fra center til center, men du sparrer altid med din leder og kolleger, som hjælper dig godt på vej. 

Til alle fastansatte tilbyder vi individuel lønpakke med pensionsordning og sundhedsforsikring.

Om Euromaster Danmark A/S
Euromaster Danmark A/S er en af de førende virksomheder i dæk- og autoservicebranchen. Euromaster Danmark A/S er et datterselskab i Euromaster Group, som er ejet af Michelin.

Euromaster har samlet set flere end 2.400 centre og 2.600 mobile enheder i 16 lande i Europa, og vi har mange års erfaring med at sammensætte løsninger inden for dæk og autoservice til alle typer af køretøjer og til både private og til erhvervslivet.

I Danmark har vi 32 dæk- og autoservicecentre, der er fordelt over hele landet, og samlet set er vi cirka 225 ansatte i hele organisationen (2019). 

Vores hovedkontor ligger i Skanderborg. Derudover har vi forskellige salgs- og kundeorienterede enheder flere steder i Danmark.

Klik her for at læse meget mere om Euromaster.

Job som mekaniker eller montør hos Euromaster Danmark - 35 værksteder i Danmark!
Job som mekaniker eller montør hos Euromaster Danmark - 35 værksteder i Danmark!

Find dit Naermeste center

Find center