29-09-2017
Drive! Autumn / Winter 2017-2018

Læser du SMS'er eller justerer du bilradioen, mens du kører bil? Efterårets og vinterens udgave af Drive! har fokus på trafiksikkerhed med artikler om bl.a. uopmærksomhed og de nye muligheder for, at 17-årige kan tage kørekort. Derudover er der spotlight på vinterens udfordringer, og du kan bl.a. læse om, hvilken betydning dæktryk og mønsterdybde har for din sikkerhed. Sidst, men bestemt ikke mindst, kan man fornøje sig med bladets tema om Le Mans med masser af spændende informationer om, hvordan det hele startede og hvad Le Mans er i dag - for både kørere og tilskuere. God fornøjelse.

Stop blindkørsel!

Vi har i efterårets og vinterens udgave af Drive! sat fokus på trafiksikkerhed med en række relevante emner, som eksempelvis uopmærksomhed i trafikken. Der er også lidt inspiration til spændende skiferiedestinationer, du selv kan køre til, og du kan blive klogere på, hvorfor vi snakker så meget om dæk. 

Læs magasinet her 

 

For grossister /privat/dæk/dækservices/hvordan-booker-jeg-tid-online /privat/privat_systemside_2_1/log-pa

Log på

Tidsbestilling

Ved tidsbestilling eller ændring af tid vedrørende dækskift, skal du vælge dit Euromastercenter først. Dette gælder også, selvom du allerede har booket en tid.

Vælg center

For privatkunder

Her kan du som privatkunde købe dæk og se dine tidligere køb.

Køb online