11-02-2016
Euromaster og Tom Kristensen sætter fokus på dæk og trafiksikkerhed

Tom Kristensen og Euromaster indgår et to-årigt samarbejde, som i 2016 og 2017 skal udbrede kendskabet til valg af de rigtige dæk samt vigtigheden af korrekt montering og håndtering.

Euromaster Danmark er en del af Europas førende virksomhed inden for dæk- og autoservicebranchen. Som landsdækkende kæde med 35 centre fordelt over hele Danmark har virksomheden et solidt kendskab til danskerne og deres dækbehov. Danskernes sikkerhed på vejene er et centralt parameter for Euromaster, og samarbejdet med Tom Kristensen skal være med til at udbrede budskabet omkring vigtigheden af dæk og korrekt håndtering i forhold til bl.a. sikkerhed, økonomi og kørselsbehov.

"I motorsport spiller dækkene en afgørende rolle, men det er mindst lige så vigtigt, at man er en del af et vinderhold, hvor ingen kan undværes. Det er den team spirit, jeg oplever hos Euromaster. De sætter en ære i yde den bedste rådgivning til deres kunder, og jeg kan genkende meget af den faglige stolthed og den holdkultur, jeg er vant til fra motorsporten. Jeg ser meget frem til det her samarbejde med Euromaster", siger Tom Kristensen.

Læs pressemeddelsen her

 

For grossister /privat/dæk/dækservices/hvordan-booker-jeg-tid-online /privat/privat_systemside_2_1/log-pa

Log på

Tidsbestilling

Ved tidsbestilling eller ændring af tid vedrørende dækskift, skal du vælge dit Euromastercenter først. Dette gælder også, selvom du allerede har booket en tid.

Vælg center

For privatkunder

Her kan du som privatkunde købe dæk og se dine tidligere køb.

Køb online