Vind Goodyear vinterdæk

Nu kan du vinde dine vinterdæk fra Goodyear tilbage!

I samarbejde med Goodyear udlodder vi nemlig et par dæk fra Goodyear i hvert af vores centre. Når du har købt dine dæk fra Goodyear, får du et skrabelod. Skraber du tre dæksymboler, får du det beløb, du har betalt for dine Goodyeardæk, refunderet.

Konkurrencen løber til og med 24. december 2018. 

 

> BESTIL DÆK FRA GOODYEAR ONLINE

> BESTIL DÆK I DIT LOKALE EUROMASTERCENTER

> BESTIL DÆK HOS VORES KUNDESERVICE 
 

 

Vind-goodyear-vinterdæk.jpg

 

Vind fire Goodyeardæk

Køb fire vinterdæk fra Goodyear i kampagneperioden for at deltage i konkurrencen og få udleveret et skrabelod.  


 

Sådan deltager du i konkurrencen

1. Køb fire nye dæk Goodyeardæk hos Euromaster. 
Du kan booke dine nye dæk online her - eller bestille dem hos dit lokale Euromastercenter.

2. Køb og betal dine vinterdæk - og få et skrabelod. 
Når du henter dine vinterdæk i dit Euromastercenter, har købt og betalt dine nye Goodyeardæk, får du et skrabelod med det samme. 

3. Skrab dit skrabelod 
Skrab loddet og se, om du er en af de 35 heldige vindere, som skraber 3 ens dæksymboler.  

4. Har du skrabt 3 ens dæksymboler?
Hvis du skraber 3 ens dæksymboler i det udleverede skrabelod, får du refunderet et beløb svarende til det beløb, som du har betalt for dine nye Goodyeardæk.  


 

Kampagneperioden løber til 24. december 2018

Kampagneperioden for denne Goodyearkampagne løber fra mandag den 22. oktober til og med den 24. december 2018. Du får udleveret dit skrabelod med det samme, når du har købt dine Goodyeardæk. Du kan kun på købsdagen for dine dæk få udleveret dit skrabelod. 

Hvert Euromastercenter har modtaget et sæt skrabelodder med ét vinderlod i. Vores 35 Euromastercentre ligger i Aabenraa, Aalborg, Brande, Brøndby, Esbjerg, Grenaa, Haderslev, Helsingør, Herlev/Skovlunde, Herning, Hillerød, Hobro, Holbæk, Holstebro, Horsens, Kolding, København, Køge, Maribo, Nyborg, Næstved, Odense, Padborg, Randers, Ringsted, Roskilde, Skejby, Skive, Slagelse, Svendborg, Sønderborg, Taastrup, Varde, Vejle og Viborg. 

 

Det med småt

Hvert center har modtaget et sæt skrabelodder med ét vinderlod. Skrabelodderne uddeles tilfældigt til de kunder, som har købt Goodyearvinterdæk, og som dermed opfylder betingelserne for deltagelse. 

Konkurrencen udbydes af Euromaster Danmark A/S i samarbejde med Goodyear. Konkurrenceperioden løber fra den 22. oktober 2018 til og med den 24. december 2018. Ansatte i Euromaster Danmark A/S og medlemmer af deres husstande må ikke deltage i konkurrencen. 

Vinderne kan se med det samme i centret, om de har vundet - og får herefter refunderet det beløb, som de har betalt for deres nye vinterdæk fra Goodyear. Præmierne kan dermed have en forskellig værdi for den enkelte kunde. 

Vi tager forbehold for udsolgte skrabelodder før kampagnens udløb.


 

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe dig. Du kan kontakte dit lokale Euromastercenter, ringe på 87 28 28 28 eller kontakte marketingafdelingen her


 

Dæk fra Goodyear

 

Vi glæder os til at se dig i et af vores centre :-)

 

Vind-goodyear-vinterdæk.jpg

 

For grossister /privat/dæk/dækservices/hvordan-booker-jeg-tid-online /privat/privat_systemside_2_1/log-pa

Log på

Tidsbestilling

Ved tidsbestilling eller ændring af tid vedrørende dækskift, skal du vælge dit Euromastercenter først. Dette gælder også, selvom du allerede har booket en tid.

Vælg center

For privatkunder

Her kan du som privatkunde købe dæk og se dine tidligere køb.

Køb online