02-01-2018
Mastertjek inkl. olie, filter og sprinklervæske - kun kr. 1.299

Vil du have et grundigt eftersyn af din personbil?

Så bestil et Mastertjek allerede i dag - til kun kr. 1.299 for din personbil. Her efterser vi hele 35 vigtige kontrolpunkter på din bil, så du ved, hvordan din bil har det. Derudover får du olie, oliefilter og sprinklervæske med. Book din tid i dit lokale Euromastercenter i dag!

 

Billigt-eftersyn-til-bil-service.gif

 

Book din tid til Mastertjek eftersyn her!

Bestil et Mastertjekeftersyn af din bil i dag, og få en status på din bils helbred. Vi kontrollerer 35 vitale kontrolpunkter på din bil - blandt andet dæk, bremser, styretøj, olieskift, undervogn, lys & lygter, udstødning og væsker. Herudover er olie, oliefilter og sprinklervæske er inkluderet i eftersynet.


> BOOK TID HER
> FIND DIT LOKALE EUROMASTERCENTER HER


Et Mastertjek eftersyn koster kr. 1.299 for personbiler - og her får du inkluderet olie, oliefilter og sprinklervæske. 

Har du en varevogn eller en SUV/4x4, kan vi naturligvis også lave et Mastertjekeftersyn på den. Her vil den endelige pris dog afhænge af olie og oliefilter til din vogn, så kontakt os for at høre den endelige pris for din vogn. Mastertjek-kontrol-service-eftersyn-bil.jpg

Bemærk!
Vi laver en stempling i servicebogen på de kontrolpunkter, som vi efterser på din bil i dette Mastertjek. Derfor er dette ikke en stempling i servicebogen efter bilfabrikantens forskrifter. 

 

For grossister /privat/dæk/dækservices/hvordan-booker-jeg-tid-online /privat/privat_systemside_2_1/log-pa

Log på

Tidsbestilling

Ved tidsbestilling eller ændring af tid vedrørende dækskift, skal du vælge dit Euromastercenter først. Dette gælder også, selvom du allerede har booket en tid.

Vælg center

For privatkunder

Her kan du som privatkunde købe dæk og se dine tidligere køb.

Køb online