Om Euromaster Danmark

Euromaster Danmark er en del af Euromaster - Europas største dæk- og autoservicekæde, som er 100% ejet af Michelin. Euromaster har afdelinger i 17 lande i Europa, flere end 2400 autoværksteder og 2600 mobile enheder, der hjælper med dæk og service til alle typer af køretøjer. 
 

Vi vil være tæt på dig
I dag har vi i Euromaster Danmark 32 centre, hvor vi står klar med dæk, autoservice og rådgivning til dig. Vores autoværksteder finder du i Jylland, på Fyn og Sjælland - og uanset om du er erhvervskunde, privatkunde eller leasingkunde, så er vi klar til at give dig den service og den rådgivning om dit køretøj, du har brug for.

Vi glæder os til at lære dig og dit køretøj at kende! 


Personbil, SUV/4X4, motorcykel, varevogn eller en stor maskine
Vi har dæk og service til alle køretøjer på vores centre - og vi ved altid, hvad du og dit køretøj har brug for. Du er i gode hænder hos os!

Det gælder både, når du har en helt almindelig personbil, men selvfølgelig også når du har en leasingbil, SUV/4x4, motorcykel, varevogn, lastvogn, traktor eller en af de helt store maskiner i landbruget eller industrien.

Euromaster - Dæk, autoservice og rådgivning i 35 centre!
Euromaster - Dæk, autoservice og rådgivning i 35 centre!
Autoværksted Euromaster - du er i gode hænder!
Autoværksted Euromaster - du er i gode hænder!
Euromaster - Dæk, autoservice og rådgivning til dig og din maskine!
Euromaster - Dæk, autoservice og rådgivning til dig og din maskine!

Dæk og autoservice i hele Europa
Med afdelinger i 17 lande kan du altid finde et Euromastercenter tæt på, hvis uheldet skulle være ude, når du er på bilferie i Europa. Find et af vores mange autoværksteder her, der kan hjælpe dig, når du er på farten i Europa: 

 

✔️ Danmark
✔️ Sverige
✔️ Finland
✔️ Litauen
✔️ Tyskland
✔️ Østrig
✔️ Schweiz
✔️ Holland
✔️ Frankrig
✔️ England
✔️ Italien
✔️ Spanien
✔️ Portugal
✔️ Polen
✔️ Tjekkiet
✔️ Rumænien
✔️ TyrkietEngang var vi Hjulcentret
Hjulcentret blev stiftet i 1990 i Danmark, og det første dækcenter lå i Viborg. I løbet af 1990'erne ekspanderer Hjulcentret kraftigt i både Danmark og Tyskland, og da kæden er på sit højeste, har den mere end 400 afdelinger i disse lande.

I 2003 opkøber Euromaster Hjulcentret, og hele kæden skifter dermed navn til Euromaster Danmark. Op til 2013 ligger hovedkontoret fortsat i Viborg, og flytter herefter til det centrale Skanderborg.
 


 

Vidste du?

✔️ Vi har 3 centre på Fyn, 13 centre på Sjælland og 16 centre i Jylland.
✔️ Vores mindste center har to ansatte. Vores største har 17.
✔️ Vi er cirka 225 ansatte i Euromaster Danmark.
✔️ Antallet svinger lidt efter sæsonerne.
✔️ Euromaster er ejet af Michelin.
✔️ Du kan booke dæk og autoservice i dit lokale center her på siden.
✔️ Euromaster har mere end 2400 afdelinger og 2600 mobile enheder i 17 forskellige lande i Europa.


Michelin står bag os
Euromaster er 100 procent ejet af verdens største dækproducent, MichelinDerfor har vi en stor viden om dæk og ikke mindst en solid erfaring. Cirka 11.000 euromastermedarbejdere skifter mere end 9 millioner dæk for næsten 5 millioner kunder hvert år.

Vi lever og ånder for dæk og for at give dig den allerbedste service fra start til slut, hver gang du besøger os. Vi holder, hvad vi lover, og det er vores vigtigste opgave at holde dig kørende. 

Vores interne samarbejde er kæmpestort - både mellem Michelin og Euromaster, og alle Euromasterlandene imellem. Det betyder, at vi deler viden, erfaring og oplevelser gennem hele organisationen, så vi hele tiden kan give dig den bedste service på baggrund af den bredeste viden.Michelin er danskernes foretrukne dækmærke
Michelin er det bedste dæk, vi kan tilbyde dig - og Michelin er faktisk også danskernes foretrukne dækmærke.

Generelt har dæk fra Michelin en lang levetid og en yderst lav rullemodstand, som gør, at din bil bruger mindre brændstof. Men det siger vel også lidt om Michelin, at de producerer mere end 180 millioner dæk om året?

Har du fået lyst til at vide mere om Michelin - lige fra Michelinmanden til Michelinstjernerne, så klik herDine nye dæk fra Michelin kan du finde her.

Hvilke dæk skal du vælge?
Vi spørger dig måske om en helt masse ting, når du kommer ind til os. Men det er sådan, vi i fællesskab finder frem til det dæk, som passer bedst til dig og dit behov.


✔️ Hvor langt kører du hver dag?
✔️
Kører du i byen eller på landevejen?
✔️
Hvilken bil har du?
✔️
Vil du have et dæk, der er bæredygtigt og mest brændstofbesparende?
✔️
Eller lægger du mest vægt på, at dækket har en lang levetid?
✔️
Måske vil du helst have et støjsvagt dæk?
✔️ Eller er prisen mon vigtigst, når du skal have nye dæk?


Du kan også få svar på alle dine spørgsmål om dæk, information om dækmønster, dæklabel og meget mere i vores store FAQ om dæk. Tom Kristensen har også lavet en serie af små videoer, hvor du kan lære dit dæk at kende.


Find dit Naermeste center

Find center