Vores medarbejdere

Euromaster Danmark er en del af Euromastergruppen af Euromaster, Europas største dæk- og autoservicekæde med flere end 2.400 autoværksteder og 2.600 mobile enheder i 17 europæiske lande.

Hver dag hjælper vi vores mange kunder med dæk og service til alle typer af køretøjer - små som store. Og meget større.
 

11.800 medarbejdere får det til at ske hver eneste dag
 .. Og i morgen gør vi det igen! I Danmark kan du møde cirka 225 af de 11.800 medarbejdere, som alle brænder for dæk og autoservice. Cirka - fordi antallet af medarbejdere svinger lidt efter sæsonerne, men uanset længden af vores samarbejde, sætter vi altid pris på hver og én. 

Centerleder, mekaniker og montør - Job hos Euromaster - Dæk og autoservice
Centerleder, mekaniker og montør - Job hos Euromaster - Dæk og autoserviceDu er i gode hænder - hos vores eksperter i dæk!
På vores 37 Euromastercentre - heraf tre lastvognscentre og to sæsoncentre - kan du blandt andet møde vores engagerede mekanikere, montører, kontormedarbejdere og centerledere. Her lever og ånder vi for dæk og autoservice, så vi kan give dig den allerbedste service og rådgivning fra start til slut.

Vi holder det, vi lover, og det er vores vigtigste opgave at hjælpe dig videre og altid holde dig kørende - uanset om du er privatkunde eller erhvervskunde og uanset det køretøj, du har.

I hverdagen mærker vi i høj grad, at vi er en del af en stor organisation, som er 100% ejet af Michelin. Vores tilstedeværelse i så mange forskellige lande gør, at vi altid har den nyeste viden, og i Euromaster gør vi meget ud af at dele vores viden gennem hele organisationen og på tværs af landegrænser.

Du kan læse meget mere om vores historie og Michelin her.
 


"Vi er stolte af at have en arbejdsplads, hvor vores medarbejdere har lyst til at være et helt arbejdsliv."210 års jubilæum
Hos Euromaster kan vi heldigvis tit fejre, at vi har kollegaer, der har været hos os i ti år eller længere.

2017 var dog i særdeleshed et dejligt år for os, hvor vi bare i løbet af efteråret samlet kunne fejre 210 års jubilæum for ti dygtige og dedikerede medarbejdere. En af jubilarerne, vi kunne fejre, var Jørn i Horsens, som i 2017 havde været hos os gennem hele 40 år.


Vi har højt til loftet
"Vi er stolte af at have en arbejdsplads, hvor vores medarbejdere har lyst til at være i et helt arbejdsliv. Det fortæller os, at vi er en attraktiv arbejdsplads."

"Det er fantastisk at vide, og jeg mærker den loyalitet hos vores medarbejdere, uanset hvor jeg kommer frem i landet", fortæller Christina Bentzen, HR-chef i Euromaster Danmark.

"Det er meget vigtigt, at vi har en arbejdsplads, hvor du har lyst til at møde på arbejde hver morgen sammen med alle dine kollegaer. Vi har altid en god omgangstone med respekt for hinanden - og sidst, men ikke mindst, så er der højt til loftet."

Christina Bentzen fra HR - At arbejde hos Euromaster Danmark
Christina Bentzen fra HR - At arbejde hos Euromaster Danmark

Vi har glade medarbejdere og glade kunder
Glade medarbejdere er lige så vigtigt som glade kunder. Derfor er vores medarbejdere i lige så gode hænder, som vores kunder er.

Vi sikrer altid, at vores medarbejdere kan udvikle sig hos os. Det sker gennem uddannelse, men også gennem opfølgning på vores årlige trivsels- og medarbejdertilfredshedsundersøgelse.

Hvert år udvælger eller opretter vi en række relevante uddannelser til vores medarbejdere, som vi samler i et stort uddannelseskatalog. 

I samarbejde med nærmeste leder kan alle medarbejdere så vælge de uddannelser, der er interessante og relevante for dem. Hvert år reviderer vi dette udbud af kurser og uddannelser efter behov og ønsker blandt vores medarbejdere.

På den måde sikrer vi, at vores medarbejdere altid har den seneste viden om dæk og autoservice inden for alle vores seks segmenter, så vores kunder altid er i gode hænder.

I Euromaster Danmark er vi 225 medarbejdere - fordelt på 38 autoværksteder og et hovedkontor og andre, der har hele landet som sin arbejdsplads."Fællesskab, tryghed og muligheder er vores vigtigste nøgleord. Vi vil have, at vores medarbejdere er glade - og det giver også glade kunder."
Får du lyst til at tage Euromasterkasketten på?
Vi søger altid en ny, dygtig medarbejder, som brænder for kvalitet, glade kunder og at være en god kollega.

Som medarbejder i Euromaster får du mulighed for at få en karriere i en stor, international virksomhed. Du får kollegaer på tværs af landet og ofte også på tværs af landegrænser.

Du får en viden, der både bevæger sig hele vejen ned sig gennem organisationen og Europa, og du får et stort netværk. Din hverdag foregår primært i et center, på landevejen eller på kontoret, men for mange af vores medarbejdere er det en kombination.

Derudover kommer kursusdage, messedage eller medarbejderdage, hvor alle vi medarbejdere mødes, så vi kender hinanden af ansigt, og ikke mindst så vi kan dele vores viden.

Send os gerne en uopfordret ansøgning - også selvom der ikke lige er en ledig stilling med dit navn på.

Det er Euromaster Danmark
I 2019 havde vi 47 medarbejdere, som rundede mere end ti års jubilæum hos os - fordelt på både medarbejdere fra centrene, administrationen og vores sælgere på landevejen. I hele 2019 har vi også haft 107 medarbejdere på videreuddannelse - mod 80 medarbejdere i 2018 og 72 i 2017.  


Uddannelse er meget
.. men et godt sammenhold og spændende oplevelser er mindst lige så godt. Derfor nød vi i efteråret 2019 et fantastisk kick-off før sæsonen for alle medarbejdere på Tirstrup Gods med masser af aktiviteter på tværs af alle afdelinger. 

starten af 2019 sendte vi også to heldige vindercentre til Italien på en helt unik personaletur i selskab med Pirelli. Her besøgte gruppen blandt andet Pirellis fabrik i Milano, og de nød en god italiensk fodboldkamp. Tidligere har mange af vores medarbejdere også deltaget på rejser til blandt andet Le Mans.

I Euromaster Danmark tilbyder vi naturligvis vores medarbejdere en god pensionsordning, sundhedsforsikring og andre medarbejderfordele, ligesom vi tager rigtig god hånd om alle vores medarbejdere med vores syge- og stresspolitik, som vi løbende opdaterer. Vi prioriterer en rigtig god balance mellem arbejdsliv og familieliv.


Vi er en del af Michelin
Vores medarbejdere er jævnligt på kurser, ofte i udlandet, så vi altid har den nyeste viden inden for vores branche. Sidste år var nogle af vores agrospecialister eksempelvis på kursus sammen med Michelin, hvor de blandt besøgte Michelins agrofabrik syd for Paris. Her kunne de opleve fabrikkens produktion af landbrugsdæk på nærmeste hold og se, hvordan personalet håndbygger det enkelte dæk lag for lag. Med denne unikke oplevelse af fabrikken og arbejdet på tæt hold kan vi også yde vores kunder den bedste service.

I 2018 sendte vi også en stor gruppe af vores medarbejdere til Michelins fabrik af lastvognsdæk. Fælles for vores Michelinkurser er, at vores medarbejdere får et unikt indblik i Michelins processer, og hvor de oplever produktionen og kardinalreglerne på nærmeste hold. Det giver en god og solid førstehåndsviden, som de kan give videre til kunden ude i centrene eller i marken.

Vi er ejet af Michelin - Euromaster Danmark
Vi er ejet af Michelin - Euromaster Danmark

Find dit Naermeste center

Find center