Ledige stillinger

en bild


Job i Euromaster

 

Vi er stolte af at være en af de førende kæder i branchen som del af Europas største dæk- og autoservicekæde. Det vil vi blive ved med at være. Derfor har vi altid brug for dygtige medarbejdere og dejlige kollegaer, der gør en forskel for alle vores kunder.

Vi er fagfolk, der ved alt om dæk og autoservice

Vi er ikke kun gode til det, vi laver. Vi brænder for det! Dét skal vores kunder mærke, og derfor er du som kollega i Euromaster med til at yde dit bedste hver eneste dag. Vi vil have de dygtigste kolleger i branchen med på holdet, som brænder for at arbejde med dæk, autoservice - og som ikke mindst kan gøre kunderne glade og tilfredse. Er du den, der kan hjælpe os med det? 

Send os din ansøgning i dag

Du finder alle vores ledige stillinger herunder. Er din drømmestilling ikke slået op endnu, så er du mere end velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning. Under alle omstændigheder vil vi glæde os til at høre fra dig. 
 

Se alle ledige stillinger hos Euromaster 

For grossister /privat/dæk/dækservices/hvordan-booker-jeg-tid-online /privat/privat_systemside_2_1/log-pa

Log på

Tidsbestilling

Ved tidsbestilling eller ændring af tid vedrørende dækskift, skal du vælge dit Euromastercenter først. Dette gælder også, selvom du allerede har booket en tid.

Vælg center

For privatkunder

Her kan du som privatkunde købe dæk og se dine tidligere køb.

Køb online