Personale

en bild

Med Euromasters personale er du altid i gode hænder!


Engagement og viden
Markedets største udvalg af dæk og fælge fra Michelin, Goodyear, Kleber, Tigar og mange andre førende leverandører er hjørnestenen i vores virksomhed.

Med en flad organisation, hvor der lægges stor vægt på uddannelse inden for alt fra produktkendskab til kundeservice, er alle tiltag altid målrettet mod at have vores kunder i centrum. 
Ud fra dine behov som kunde kan vi desuden tilbyde et stort udvalg af serviceydelser.
 

Vi har en kæmpe erfaring
Gennem "best practice" mellem vores centre i Danmark og hele Europa spredes vores viden hurtigt til hele organisationen. På den måde drager vi hele tiden nytte af de erfaringer, som vores kolleger har.

Uanset om det gælder en køretøjsansvarlig hos en vognmand i Aabenraa, en værkstedschef eller en vognparkansvarlig på Lolland, behøver vi ikke at genopfinde den dybe tallerken - eller hjulet, for den sags skyld.
 

Vi er altid i nærheden af dig
Med vores omfattende netværk af egne værksteder, partnere og forhandlere er Euromaster altid i nærheden - fra nord til syd, samt i store dele af Europa. Desuden tilbyder vi service "på stedet" via Danmarks (Europas) bedste breakdown service.

Vi tilbyder breakdown service døgnet rundt året rundt, og vi er blot et telefonopkald væk fra den hjælp, du skal bruge for at minimere et driftsstop.
 

Løbende forbedringer
For at vi både kan leve op til vores egne og dine kvalitetskrav, søger vi konstant at opradere og perfektionere arbejdsmetoder og værksteder.

Denne bestræbelse har to ligeværdige mål: At skabe en sikker og behagelig arbejdsplads for vores medarbejdere samt at sikre, at vi altid har faciliteterne til at tilbyde vores kunder topprofessionel og personlig service.

For grossister /privat/dæk/dækservices/hvordan-booker-jeg-tid-online /privat/privat_systemside_2_1/log-pa

Log på

Tidsbestilling

Ved tidsbestilling eller ændring af tid vedrørende dækskift, skal du vælge dit Euromastercenter først. Dette gælder også, selvom du allerede har booket en tid.

Vælg center

For privatkunder

Her kan du som privatkunde købe dæk og se dine tidligere køb.

Køb online