HANDELSBETINGELSER

Herunder kan du få et overblik over vores handelsbetingelser, der gælder, når du handler hos os på www.euromaster.dk. For at bestille dæk, autoservice, autotilbehør, dækservice og lignende på www.euromaster.dk skal du som køber være myndig eller have samtykke fra din værge.
 

NÅR DU KØBER DÆK ONLINE
Når du køber dæk online på www.euromaster.dk, kan du vælge, om du ønsker at få dine dæk monteret i et af vores Euromastercentre - eller om du blot gerne vil afhente uden yderligere service inkluderet.

Ønsker du at få monteret dine nye dæk af os i et af vores centre, vil prisen for denne montering komme oveni prisen for dækket. Vi tilbyder en monteringspakke med montering af dæk, hjulskift, afbalancering inkl. vægte, optimering, miljøafgift og ventil (ikke TPMS). Ønsker du blot at afhente dækkene, betaler du naturligvis kun dækprisen inkl. miljøafgift.
 

BETALING
Det er ikke muligt at betale online, og du skal derfor betale for dine dæk i centret ved afhentning eller montering i et af vores centre. Selve købet af dæk og montering indgår vi først på Euromasterværkstedet. Med din reservation af produkter og tid online på www.euromaster.dk er der derfor endnu ikke indgået bindende aftale om køb af dæk og montering. Du kan betale kontant, med Mobilepay eller med betalingskort i vores centre.

 

AFBESTILLING ELLER ÆNDRING AF TID ELLER BESTILLING
Hvis Euromaster mod forventning er nødt til at ændre den tid, du har bestilt, kontakter vi dig for at finde en ny tid. Hvis det, du har bestilt, af en eller anden grund ikke kan leveres til den bestilte tid eller pris, tilbyder vi dig et andet produkt. Du kan naturligvis også annullere bestillingen, hvis du eksempelvis ikke kan acceptere det nye leveringstidspunkt i tilfælde af forsinkelse. Vi refunderer naturligvis dine penge ved annullering, godkendt reklamation eller brug af fortrydelsesretten i overensstemmelse med købeloven.

Ønsker du selv at ændre en tid eller bestilling, hører vi gerne fra dig så hurtigt som muligt på 87 28 28 28 eller på e-mail til gen.dk.kundeservicecenter@euromaster.com. Husk at melde afbud eller ændre din tid senest dagen før, hvis du bliver forhindret - ellers forbeholder vi os retten til at fakturere et udeblivelsesgebyr på 379 kroner. På forhånd mange tak!


FORBEHOLD FOR UDSOLGTE VARER
Vi tager forbehold for udsolgte eller oversolgte varer online og i centrene. Da vi vores webshop repræsenterer vores 32 centre, kan nogle varer risikere at blive solgt i et af vores centre kort tid efter, at du har købt dem online.

Vi forsøger altid at gøre alt for at undgå dette, og blandt andet derfor afspejler udvalget af varer online dermed heller ikke det store udvalg, vi kan tilbyde, i hele Danmark. Skulle det ske, at vi ikke kan fremskaffe den vare, du har bestilt, til den tid, du har booket, vil vi kontakte dig telefonisk eller på mail. Her vil vi tilbyde dig et alternativ, som vi vil forsøge at kunne tilbyde dig på den tid, du har booket.


FORBEHOLD FOR FEJL
Vi tager forbehold for - og vi forbeholder os altid retten til at annullere din bestilling eller ordre på grund af udsolgte eller oversolgte varer, åbenlyse prisfejl, tastefejl, tekniske problemer, leveringssvigt, billedfejl og lignende.


LEVERING
Lige nu tilbyder vi ikke hjemmelevering. Det betyder, at du skal afhente de varer, du bestiller online, i dit ønskede Euromastercenter. Bor du i eksempelvis Sverige, Tyskland eller et andet Euromasterland, kan du bestille på websiderne her:

✔️ Sverige
✔️ Finland
✔️ Østrig
✔️ Tyskland
✔️ Schweiz
✔️ Italien
✔️ Holland
✔️ Frankrig
✔️ England
✔️ Spanien
✔️ Portugal
✔️ Rumænien
✔️ Tjekkiet
✔️ Polen
✔️ Tyrkiet
 

FORTRYDELSESRET OG REKLAMATTION
Vi tilbyder 14 dages dæktilfredshedsgaranti, når du har købt dæk til din personbil hos os. Du kan læse mere om dæktilfredshedsgarantien her. Vi forbeholder os retten til at beholde indbetalte penge ved udeblivelse af reserveret tid.

Euromaster har ansvaret for produkternes holdbarhed og kvalitet, indtil du som kunde har fået dine varer. Euromaster forbeholder sig ret til at nægte returretten, hvis produkterne er brugte. Ved en eventuel reklamation følges købsloven, og dette gælder også ved eventuelle tvister.


PRISER
Alle priser på www.euromaster.dk/privat er gældende udsalgspriser inkl. moms. Vi tager forbehold for, at der kan være forskel på de priser, du ser online og i centret. Vi forbeholder os ret til at ændre priser uden øvrig varsel. Du får naturligvis den service eller de dæk, du har bestilt til den pris, som du har gennemført en onlineordre på.


ORDREBEKRÆFTELSE
Når du har gennemført en bestilling, modtager du en bekræftelse til din e-mail. Vi anbefaler, at du enten kan fremvise denne på mobilen eller at du medbringer en kopi af denne på værkstedet, så vi har det rette ordrenummer. 
Modtager du ikke en e-mail, kan du tjekke din spammail og evt. tilføje os som kontakt. Er den heller ikke i din spammail, må du gerne skrive til os på gen.dk.info@euromaster.dk, så sender vi dig en kopi.

MØDTIDEN OG LÅSEBOLTE
Mødetiden er 10 minutter før. Husk at lægge dine låsebolte og evt. almindelige bolte på bilens forsæde. På forhånd mange tak!

Læs også de oftest stillede spørgsmål om tidsbestilling, tilfredshedsgaranti og meget mere her.


 

Find dit Naermeste center

Find center