Sommerdæk – Find de rigtige sommerdæk til din bil | Euromaster

Nummerplade:


Sæson

Dækstørrelse :

*  
*  
*  

* indikerer at feltet skal udfyldes

Sæson:

Mærke:

Bilmodel:

1
2
3
4

Sæson

Mærke:

FIND DE RIGTIGE SOMMERDÆK TIL DIN BIL HOS EUROMASTER

 

Kom sikkert hjem med de rigtige sommerdæk!
Læs mere om sommerdæk og find dæk, der passer til din bil i Euromasters store udvalg af kvalitetsdækmærker.Sommerdæk for et sikkert vejgreb

Du opnår det bedste vejgreb ved at vælge de dæk, som passer til den aktuelle temperatur. Når temperaturen begynder at stige, bør du skifte fra vinterdæk tll sommerdæk for at sikre dig et bedre vejgreb og større sikkerhed - både for dig selv og for dine medtrafikanter. På samme måde som vi skifter vinterstøvlerne ud sommerskoene, skal din bil også have de korrekte "sko" til sæsonen.

 

Forskel på sommer- og vinterdæk

Som navnet antyder, er sommerdæk bedst i varmt vejr, og vinterdæk bedst om vinteren. Skellet ligger ved 7°, hvor gummiet i sommerdæk begynder at hærde, mens vinterdæk bevarer blødhed og fleksibilitet, selv ved lave temperaturer. Og det er to faktorer, som nedsætter risikoen for udskridning og mindsker bremselængden mærkbart. 

 

Tjek kvaliteten af dine sommerdæk

Det er vigtigt, at du løbende tjekke dine sommerdæk for dækslid. Nedslidte dæk nedsætter sikkerheden betydeligt, hvilket øger risikoen for ulykker betragteligt. Dækmønsteret på helt nye sommerdæk ligger typisk på 8-9 mm, men efterhånden som dækkene bliver mere og mere slidte, tærer det på lamellernes dybde. Loven kræver et dækmønster på minimum 1,6 mm, men de fleste eksperter vil råde dig til at skifte dæk allerede ved 3 mm, for ikke at gå på kompromis med din egen eller andres sikkerhed.

 

Vælg de rigtige sommerdæk

Find de rigtige sommerdæk til din bil med Euromasters nummerplade opslag. Her bliver du præsenteret for at udvalg af sommerdæk i forskellige mærker og prisklasser, som passer til netop din bil.

 

Bestil dine sommerdæk online i dag hos Euromaster!

 

For grossister /privat/dæk/dækservices/hvordan-booker-jeg-tid-online /privat/privat_systemside_2_1/log-pa

Log på

Tidsbestilling

Ved tidsbestilling eller ændring af tid vedrørende dækskift, skal du vælge dit Euromastercenter først. Dette gælder også, selvom du allerede har booket en tid.

Vælg center

For privatkunder

Her kan du som privatkunde købe dæk og se dine tidligere køb.

Køb online