Sommerdæk – Find de rigtige sommerdæk til din bil | Euromaster

Nummerplade:


Sæson

Dækstørrelse :

*  
*  
*  

* indikerer at feltet skal udfyldes

Sæson :

Mærke :

Bilmodel :

1
2
3
4

Sæson

Mærke :

FIND DE RIGTIGE SOMMERDÆK TIL DIN BIL HOS EUROMASTER

 

Kør foråret sikkert i møde med de rigtige sommerdæk!
Læs mere om sommerdæk og find dæk, der passer til din bil i Euromasters store udvalg af kvalitetsdækmærker.

 

Du finder et stort udvalg af dæk til personbilvinterdæk til varevogn og dæk til SUV/4x4 fra Michelin, Goodyear, Pirelli, Continental, Dunlop, Kleber, Tigar, Fulda og Sunfull. 

Vi monterer naturligvis gerne dine nye sommerdæk i dit lokale Euromastercenter. Bestil blot tid til montering sammen med dine nye sommerdæk. Monteringspakken koster 199,- pr. dæk. Monteringspakken er inklusiv afbalancering med vægte, hjulskift, miljøafgift og ventil (ikke TPMS). Der vil være tillæg for TPMS på 95 kroner pr. dæk.

Vær opmærksom på, at hvis du bestiller dæk online, er denne monteringspakke ikke inkluderet i prisen online!Sommerdæk for et sikkert vejgreb

Du opnår det bedste vejgreb ved at vælge de dæk, som passer til den aktuelle temperatur. Når temperaturen begynder at stige til forårstemperaturer, bør du skifte fra vinterdæk til sommerdæk for at sikre dig kortere bremselængde og større sikkerhed - både for dig selv og dine medtrafikanter. På samme måde som vi skifter vinterstøvlerne ud med sommersandaler, skal din bil også have de korrekte "sko" til sæsonen.

 

Forskel på sommer- og vinterdæk

Som navnet antyder, er sommerdæk bedst om sommeren og vinterdæk bedst om vinteren. En god tommerfingerregel er at skifte, når temperaturen ligger stabilt over 7°, da det er en god indikator for, at det mildere vejr er kommet for at blive. Sommerdækket har et lavere indhold af naturgummi end vinterdæk, og de kan derfor klare varme temperaturer uden at blive bløde, hvilket gør dem velegnede til sommerkørsel - på både tørre og våde veje. 

 

Tjek kvaliteten af dine sommerdæk

Det er vigtigt, at du løbende tjekker dine dæk for dækslid. Nedslidte dæk nedsætter sikkerheden betydeligt, og det øger risikoen for ulykker. Dækmønsteret på helt nye sommerdæk ligger typisk på 8-9 mm, men efterhånden som dækkene bliver mere og mere slidte, tærer det på lamellernes dybde. Loven kræver et dækmønster på minimum 1,6 mm, men de fleste eksperter vil råde dig til at skifte dæk allerede ved 3 mm, for ikke at gå på kompromis med din egen eller andres sikkerhed.

 

Vælg de rigtige sommerdæk

Find de rigtige sommerdæk til din bil med Euromasters nummerpladeopslag. Her bliver du præsenteret for at udvalg af sommerdæk, som passer til netop din bil i forskellige mærker og prisklasser.

 

Bestil dine sommerdæk online i dag hos Euromaster!

 

For grossister /privat/dæk/dækservices/hvordan-booker-jeg-tid-online /privat/privat_systemside_2_1/log-pa

Log på

Tidsbestilling

Ved tidsbestilling eller ændring af tid vedrørende dækskift, skal du vælge dit Euromastercenter først. Dette gælder også, selvom du allerede har booket en tid.

Vælg center

For privatkunder

Her kan du som privatkunde købe dæk og se dine tidligere køb.

Køb online