• Forside
 • STYRETØJSUDMÅLING TIL PERSONBIL MED JUSTERING AF FIRE HJUL (OP TIL 18") -MERCEDES
Image for STYRETØJSUDMÅLING TIL PERSONBIL MED JUSTERING AF FIRE HJUL (OP TIL 18") -MERCEDES                       from privat
+ / - Kør musen over billedet for at zoome
Andre vinkler

  STYRETØJSUDMÅLING TIL PERSONBIL MED JUSTERING AF FIRE HJUL (OP TIL 18") -MERCEDES - Køb dæk online hos Euromaster!

  Styretøjsudmåling til Mercedes er sporing og 4-hjulsudmåling, hvor vi kontrollerer, at hjulene er monteret korrekt i forhold til bilens styretøj. Vi anbefaler styretøjsudmåling en gang årligt - samt efter påkørsel af kantsten eller hul i vejen.

  Kr. 2379,00
  Ekskl. evt. ekstramaterialer.
  KØB

  Når vi hos Euromaster laver en styretøjsudmåling på din Mercedes, sørger vi for, at alle 4 hjul er monteret korrekt i forhold til bilens styretøj. Det er vigtigt for både din sikkerhed og din økonomi, at hjulene sidder vinkelret mod vejen og korrekt i forhold til hinanden og til bilens rat.


  Hos Euromaster har vi det rigtige udstyr og den rette ekspertise at foretage en styretøjsudmåling korrekt, så kig forbi dit nærmeste center, hvis du har en mistanke om, at din bil har brug for en styretøjsudmåling.
   


  BESTILLER DU AUTOTILBEHØR, KAN DU AFHENTE DISSE I DIT EUROMASTERCENTER ALLEREDE SAMME DAG.
  BEMÆRK DOG VENLIGST, AT DER PÅ MODULA TAGBOKSE OG MICHELIN EASYGRIP SNEKÆDER KAN VÆRE EN LEVERINGSTID PÅ OP TIL 3 DAGE.  MEDLEM AF MASTERCLUB?

  Det er gratis og uforpligtende - og du får altid fast rabat på dæk, dækservice, autoservice og bilpleje fra Würth   

  Find dit Naermeste center

  Find center