-20% på bilpleje og autotilbehør hos Euromaster

Lige nu kan du spare 20 % på bilpleje og vintertilbehør til bilen - fra Würth, Sonax, Polar og Michelin. Tilbuddet gælder til og med 31. marts 2019 - online og i dit lokale Euromastercenter. Vær opmærksom på, at tilbuddet ikke gælder i vores partnercentre - og ikke kan kombineres med andre rabatter.Brug rabatkoden BILPLEJE

Find bilplejeprodukterne herunder, læg dem i kurven - og indtast rabatkoden BILPLEJE, når du kommer til kassen.
Hvis du har brug for mere information om bilplejeprodukterne, kan du læse meget mere og bestille her:


✔️ Fælgrens

✔️ Fælgrensbørste

✔️ Ruderens

✔️ Klimarens

✔️ Mellemrens til benzinbil

✔️ Mellemrens til dieselbil

✔️ Gummiplejespray

✔️ Cockpitpleje

✔️ Mellemrens til benzinbil

✔️ Låsespray

✔️ Isfjerner

✔️ Sprinklervæske

✔️ Vaskespand med tilbehør

✔️ Snebørste med isskraberRabat på EasyGrip snekæder fra Michelin

Du får også 20% rabat vores Easy Grip snekæder fra Michelin. 
Snekæderne skal du bestille hos vores kundeservice på 87 28 28 28, på e-mail eller i dit lokale Euromastercenter.


 

Afhent din ordre samme dag

Når du bestiller online, gør vi din ordre klar til dig, så du kan afhente samme dag i det Euromastercenter, du har bestilt ordren til. Hvis du bestiller snekæder, kan der være en længere, men stadig kort, leveringstid. Denne vil du få oplyst ved bestilling.


 

Vi tager forbehold for udsolgte produkter.

 

 • Premium fælgrens fra Würth er et syrefrit rengøringsmiddel til afrensning af dine stålfælge eller letmetalfælge. Fælgrensen har en præventiv effekt, da den lægger en beskyttende film på fælgens overflade.
  Kr. 79,95
  Ekskl. evt. ekstramaterialer.


  KØB
 • Fælgbørsten fra Würth har delte, diagonale børstehår, hvilket giver en rigtigt effektiv rengøring, fordi børsten kan nå alle områder på fælgene. Brug Würth fælgbørste sammen med Würth Premium fælgrens for det bedste resultat.
  Kr. 59,95
  Ekskl. evt. ekstramaterialer.


  KØB
 • Ruderensen fra Würth kan fjerne mange former for snavs og andre irriterende elementer effektivt - eksempelvis fingeraftryk, nikotinpletter, voksrester, snavs og støv. Ryst ruderensen grundigt, før du bruger den i bilen
  Kr. 49,95
  Ekskl. evt. ekstramaterialer.


  KØB
 • Klimarens fra Würth renser dit airconditionanlæg og klimaanlæg effektivt i bilen. Klimarensen desinficerer for bakterier og fjerner dårlig lugt i bilen effektivt. Brug klimarensen efter behov - eller en gang om året.
  Kr. 109,95
  Ekskl. evt. ekstramaterialer.


  KØB
 • Mellemrensen fra Würth forbedrer din benzinmotors effekt, forebygger aflejringer i brændstofsystemet, forlænger motorens levetid og nedsætter udslippet af partikler. Mellemrensen doseres med flaskens hætte og hældes direkte ned i tanken.
  Kr. 119,95
  Ekskl. evt. ekstramaterialer.


  KØB
 • Når du bruger mellemrens i din dieselbil, udnytter du brændstoffets egenskaber, forbedring af motorens effekt og rensen forebygger sodaflejringer i brændstofsystemet. Du kan dosere mellemrensen i flaskens hætte, som du hælder direkte i tanken.
  Kr. 119,95
  Ekskl. evt. ekstramaterialer.


  KØB
 • Silikonespray fra Würth plejer og beskytter både gummidele og metaldele indvendigt og udvendigt på bilen, og du kan bruge gummiplejesprayen på dine dør- og tætningslister, på din kofanger, kølergitter og pyntelister.
  Kr. 69,95
  Ekskl. evt. ekstramaterialer.


  KØB
 • Cockpitpleje fra Würth er en let og effektiv indvendig rengøring og pleje af din kabine i bilen eller lastbilen. Sprayen kan bruges både på instrumentbræt, dørbeklædning og plastdele i kabinen. Cockpitplejen har en let og frisk duft af citrus.
  Kr. 69,95
  Ekskl. evt. ekstramaterialer.


  KØB
 • Har du prøvet at blive låst ude af bilen på en kold vintermorgen? Så er låsesprayen fra Würth løsningen på dit problem. Indsæt blot låsesprayens rør i låsen og spray let, så frosten forsvinder. Låseprayen har også en forebyggende effekt.
  Kr. 59,95
  Ekskl. evt. ekstramaterialer.


  KØB
 • Isfjerneren fra Würth fjerner nemt og hurtigt is og hvid rim for dig på de kolde vinterdage - og isfjerneren beskadiger ikke hverken lak, gummi eller plast. Du får klart udsyn uden selv at skulle bruge energi på at skrabe is af dine frosne ruder.
  Kr. 79,95
  Ekskl. evt. ekstramaterialer.


  KØB
Find nærmeste center
Vi kunne ikke finde dig. Prøv igen.
ELLER

Find nærmeste center
ELLER

Giv mig besked, når varen er på lager
Indtast din e-mailadresse

findCenter

Find Euromastercenter