Prøv fælgene på din bil - online

Indtast blot din nummerplade på de to websider herunder:

Fælge fra AEZ, DOTZ og DEZENT: Prøv fælge hos Alcar
Fælge fra AUTEC, BORBET, MSW, OZ og SPARCO: Prøv fælge hos Rally Centret


Bemærk venligst, at vinduerne åbner på ekstern webside - og at der kan være enkelte nummerplader og bilmodeller, som ikke er registreret i systemerne. Har du brug for hjælp eller ønsker du, at vi finder et udvalg frem til din bil, kan du kontakte os på chatten her i højre side eller på 87 28 28 28.

Sådan bestiller du fælge hos Euromaster
Du kan altid se et mindre udvalg af fælge, når du besøger et af vores centre. Online hos
Alcar og Rally Centeret kan du se hele det gigantiske udvalg af fælge, som vi hurtigt kan skaffe hjem til dig.

Når du har fundet dine favoritter, kan du bruge fælgkonfiguratorerne fra både Alcar og Rally Centeret, hvor du visuelt kan prøve de fælge, du har forelsket dig i, på din bil.  

Du bestiller dine nye fælge direkte i dit lokale Euromastercenter. Du kan også ringe eller skrive til vores medarbejdere i kundeservice på 87 28 28 28, som gerne bestiller fælgene hjem til dig.

Fælgene afhenter du i et af vores centre, og vi monterer dem naturligvis også på din bil, hvis du ønsker det.

Vi kan bestille dine nye fælge hjem til dig fra dag til dag i hverdagene. Vi tager dog forbehold for, at et design kan være udsolgt eller at der på nogle designs kan være en længere leveringstid. Når det er sagt, så vil vi naturligvis altid gøre, hvad vi kan, for at du kan få dine yndlingsfælge på med det samme. 


Kvalitetsfælge fra Alcar og Maxion
Blandt vores fælgemodeller finder du et stort udvalg fra topmærker som AEZ, Dotz og Dezent fra
Alcar, som har hovedsæde i Østrig.

Produktionen af aluminiumsfælgene foregår i Tyskland, og alle fælgene får derfor stemplet "Made in Germany", som er din garanti for en høj kvalitet. Læs mere om kvalitetsstemplet her.

Alcar producerer mere end 1.2 millioner fælge om året, og de er dermed en af de allerstørste spillere på markedet for både stålfælge og alufælge. Alcar har mere end 30 års erfaring i baggagen. Stålfælgene fra Alcar produceres i Schweiz.

Euromaster fører også stålfælge fra Lemmerz, der er ejet af verdens største stålfælgproducent, Maxion.Priser på fælge
Ligesom
vores dækmærker er inddelt i tre kategorier, er også vores fælgemærker inddelt i god, bedre og bedst, hvor AEZ, OZ og DOTZ er nogle af vores bedste fælgemærker. 

Når du klikker ind på de forskellige fælgemærker, kan du se de udvalgte designs og prisen for fire fælge. 


Fælgene er 100% TPMS fit
Alle fælgene er tilpasset til TPMS. Hvis din bil er fra 2014
eller senere, har den sandsynligvis
TPMS, som er et dæktrykskontrolsystem. Systemet er integreret i bilen, og det overvåger systemet direkte eller indirekte. Du kan læse meget mere om TPMS i vores store FAQ om dæk og fælge her.
 

Find dit Naermeste center

Find center