Tilmeld dig MasterClub i dag - og spar HVER GANG ✔️ 
Tilmeld dig vores nye kundeklub, MasterClub, i dag - og få tilsendt dit medlemskort med posten, så du kan udnytte alle dine gode medlemsfordele med det samme. 

Fremover vil du således få du gode, faste rabatter på dæk, autoservice, Mastertjek og bilpleje fra Würth, når du besøger dit lokale center. Du kan finde bl.a. Mastertjek og bilpleje her nederst på siden og lægge i kurven.


TILMELD DIG MASTERCLUB HERHer kan du også læse om alle dine (gode) fordele og betingelser for medlemskabet i vores kundeklub, MasterClub. Du kan også sagtens booke tid online til service, så fratrækker vi rabatten, når du kommer ned til os:

✔️ Bestil dæk online
✔️ Bestil autoservice online
✔️ Bestil bilpleje fra Würth online
✔️ Bestil Mastertjek online

Lige nu får du airconditioneftersyn - standard til kun 550 kroner - book online i dag! Du finder rabatkoden i din velkomstmail eller seneste mail fra os. Du kan også bestille tid online og tilmelde dig i centret, så fratrækker vi rabatten her. Tilbuddet gælder i juni og juli 2019.


  

Book tid online til dækskift - Euromaster Danmark!
Book tid online til dækskift - Euromaster Danmark!
 • Det er en rigtig god idé at få airconditionen tjekket regelmæssigt pga. bakterievækst og mangel på det vigtige kølemiddel. Et airconditioneftersyn er ikke inkluderet i et serviceeftersyn, og det kan derfor være et område, du overser.
  Kr. 729,00
  Ekskl. evt. ekstramaterialer.


  KØB
 • Hvis dit airconditionanlæg trænger til det helt store eftersyn, har du mulighed for at vælge vores samlede airconditionpakke med både eftersyn, bakteriel rens af kabinen og skift af pollenfilter.
  Kr. 1.129,00
  Ekskl. evt. ekstramaterialer.


  KØB
Find nærmeste center
Vi kunne ikke finde dig. Prøv igen.
ELLER

Find nærmeste center
ELLER

Giv mig besked, når varen er på lager
Indtast din e-mailadresse

findCenter

Find Euromastercenter