dæk AIRCONDITIONEFTERSYN - STANDARD (R1234YF) / R
+ / - Kør musen over billedet for at zoome
Andre vinkler

  AIRCONDITIONEFTERSYN - STANDARD (R1234YF)

  (PERSONBIL • SUV/4X4 • VAREVOGN) Det er en rigtig god idé at få airconditionen tjekket regelmæssigt pga. bakterievækst og mangel på det vigtige kølemiddel (R1234YF). Et airconditioneftersyn er ikke inkluderet i et serviceeftersyn.

  Kr. 1195,00
  Ekskl. evt. ekstramaterialer.
  BESTIL

  Hvorfor skal airconditionanlægget kontrolleres?
  Et airconditioneftersyn er ikke inkluderet i dine serviceeftersyn - men det er af både økonomiske og helbredsmæssige hensyn en rigtig god idé at få tjekket airconditionanlægget regelmæssigt.
  Et almindeligt airconditionsystem taber 10% af sit kølemiddel hvert år. Kølemidlet indeholder olie, som smører systemet under brug. Hvis anlægget kører tør, risikerer du, at det går i stykker.
  Et defekt airconditionanlæg kan koste mange tusinde kroner at reparere - og regelmæssige eftersyn kan derfor være en rigtig god investering. Derudover giver et velfungerende airconditionanlæg et bedre indeklima i bilen og gør din tur mere behagelig.

  Husk også at vedligeholde dit airconditionanlæg i vinterperioden:
  Et velserviceret anlæg trækker fugt ud af bilens kabine, hjælper med at afrime din bil i den kolde tid, og forbedrer bilens indeklima. Derfor et det vigtigt at anlægget kontrolleres og serviceres hele året.

  Airconditioneftersyn inkl. 100 gram kølemiddel (R1234YF)
  For de fleste bilmærker og modeller vil 100 gram kølemiddel være tilstrækkeligt til et system, der er løbende vedligeholdt. Du skal dog være opmærksom på, at beholderen kan rumme helt op til 1000 gram - alt afhængigt af modellen. Hvis systemet er defekt eller har været kørt tør, vil en opfyldning overstige de 100 gram, der er inkluderet i vores airconditionservice (af typen R2134YF). Prisen på kølemidlet R1234YF pr. gram (udover de 100 gram, der er inkluderet) er 3,39 kroner.


  BESTILLER DU AUTOTILBEHØR, KAN DU AFHENTE DISSE I DIT EUROMASTERCENTER ALLEREDE SAMME DAG.
  BEMÆRK DOG VENLIGST, AT DER PÅ MODULA TAGBOKSE OG MICHELIN EASYGRIP SNEKÆDER KAN VÆRE EN LEVERINGSTID PÅ OP TIL 3 DAGE.  MEDLEM AF MASTERCLUB?

  Det er gratis og uforpligtende - og du får altid fast rabat på dæk, dækservice, autoservice og bilpleje fra Würth   

  Find dit Naermeste center

  Find center