dæk 2 STK. VISKERBLADE INKL. MONTERING
+ / - Kør musen over billedet for at zoome
Andre vinkler

  2 STK. VISKERBLADE INKL. MONTERING

  (PERSONBIL • SUV/4X4 • VAREVOGN) Vi udskifter viskerbladene eller vinduesviskerne i forruden på din bil, når de begynder at trænge. I vores pakkeløsning skifter vi viskerbladene for kun 309 kroner inkl. Bosch viskerblade til forruden.

  Kr. 309,00
  Ekskl. evt. ekstramaterialer.
  BESTIL

  Viskerblade fra Bosch inkl. skift

  Hos Euromaster har vi altid et viskerblad, der passer til din bil - og vi kan udskifte viskerbladene eller vinduesviskerne i forruden på din bil, når de begynder at trænge. I vores pakkeløsning skifter vi viskerbladene for kun 309 kroner inkl. Bosch viskerblade til forruden. Aerotwin viskerblade fra Bosch er ikke inkluderet i denne pakke, men prisen gælder for alle øvrige Bosch viskerblade til personbiler. Prisen gælder for viskerblade til forruden.


  Hvilke viskerblade passer til din bil?
  Vi hjælper dig gerne med at finde de viskerblade, der passer til din bil. Du kan altid kontakte dit lokale Euromastercenter direkte eller ringe til vores kundeservice på 87 28 28 28. Når vi kender dit registreringsnummer, kan vi med det samme se hvilke viskerblade, du skal bruge til din bil. Vi skifter også gerne dine viskerblade for dig i vores pakke med montering inklusiv Bosch viskerblade. Book din tid til skift af viskerblade her ved at lægge servicen i kurven.


  BESTILLER DU AUTOTILBEHØR, KAN DU AFHENTE DISSE I DIT EUROMASTERCENTER ALLEREDE SAMME DAG.
  BEMÆRK DOG VENLIGST, AT DER PÅ MODULA TAGBOKSE OG MICHELIN EASYGRIP SNEKÆDER KAN VÆRE EN LEVERINGSTID PÅ OP TIL 3 DAGE.  MEDLEM AF MASTERCLUB?

  Det er gratis og uforpligtende - og du får altid fast rabat på dæk, dækservice, autoservice og bilpleje fra Würth   

  Find dit Naermeste center

  Find center