• Forside
  • Vind Pirellikalenderen 'The Cal' 2019 | Euromaster Danmark

Vind the Cal - Pirellikalenderen 2019

Vi har fået fat i et eksemplar af Pirelli's Calendar 2019 - skudt af Albert Watson. Skal du vinde det, så skynd dig at læse videre!


Mandag den 4. marts 2019 finder vi en vinder af den smukke kalender blandt alle deltagere med det rigtige svar. Vi kontakter vinderen direkte.


Giv os dit svar i kommentarfeltet her på følgende spørgsmål, så er du med i konkurrencen: 
 

Hvem er fotografen på Pirellikalenderen 2019?

 


Kalenderen fra Pirelli

Pirelli står også bag verdens måske mest ikoniske kalender: The Cal.
 

Kalenderen er udkommet siden 1963, og da kalenderen ikke kan købes i butikkerne, kan salgspriserne på de ældre versioner ofte være enorme. Pirellikalenderen har en nytænkende tilgang til et kendt tema eller et emne, der er oppe i tiden eller debatten. Derfor er den ofte årsag til forargelse, fascination og forelskelse. Og måske noget helt fjerde. 
 

I 2017 stillede stjerner som Nicole Kidman, Kate Winslet, Helen Mirren og Julianne Moore op til kalenderen, der viste deres uretoucherede kroppe.

I den nye kalender fra 2019 "Dreaming" har Albert Watson fulgt fire kvinder, som er endt i 40 billeder, som du nu kan nyde året rundt. Billederne er skudt i filmformatet 16:9 i sort/hvid og farverigt.  


Kalenderen skydes altid af nogle af verdens mest anerkendte fotografer. Tim Walker, Annie Leibowitz, Mario Testino, Richard Avedon, Peter Lindbergh og Steven Meisel er andre, der har stået bag de populære kalendere. 


Se Pirelli's unikke kalenderunivers her! 


Pirelli - Innovation, bæredygtighed og Formel 1

Pirelli er et af de mest kendte dækmærker - og de er ikke mindst kendte for deres yderst innovative teknologi og høje kvalitet i dækproduktionen, eksempelvis for vinterdækket, Sottozero, med det asymmetriske slidmønster. Her afviser den ene side vandet, mens den anden side effektivt sikrer dig et fast greb på et snefyldt underlag.


Pirelli har et stort fokus på miljøvenlighed - og forsøger især at skabe så brændstofvenlige dæk som muligt. 
Pirelli og Formel 1

Udover at være dækproducent til os alle, er Pirelli også leverandør af dækkene til bilerne i Formel 1, når de turnerer rundt til de store Grand Prix. Fra start har Pirelli samarbejdet med Ferrari og deres ikoniske røde biler.   

Pirelli blev grundlagt i 1872 med hovedkvarter i Milano. Og når bilerne fra de eksklusive bilmærker, Lamborghini og Bentley, kører ud fra fabrikken, er det med Pirellis dæk på bilen. Alle elementer taget i betragtning er det måske derfor, at Pirelli omtales som dækkenes Prada. 


Læs meget mere om Pirelli's historie her!


 


Vær opmærksom på, at .. 
✔️ .. hvis vinderen af kalenderen ikke svarer tilbage på vores henvendelse inden for 24 timer, forbeholder vi os retten til at trække en ny vinder - for nu er det tid til, at kalenderen skal ud og sprede begejstring!
 

✔️ .. konkurrencen ikke er sponsoreret, godkendt eller forbundet med Facebook. 
 

✔️ .. vi ønsker dig held og lykke! 

 

findCenter

Find Euromastercenter