Vinterdæk – Find de rigtige vinterdæk til din bil | Euromaster

Nummerplade:


Sæson

Dækstørrelse :

*  
*  
*  

* indikerer at feltet skal udfyldes

Sæson :

Mærke :

Bilmodel :

1
2
3
4

Sæson

Mærke :

FIND DE RIGTIGE VINTERDÆK TIL DIN BIL HOS EUROMASTER

 

Kør vinteren sikkert i møde med de rigtige vinterdæk!
Læs mere om vinterdæk og find dæk, der passer til din bil i Euromasters store udvalg af kvalitetsdækmærker.

 

Du finder et stort udvalg af dæk til personbilvinterdæk til varevogn og dæk til SUV/4x4 fra Michelin, Goodyear, Pirelli, Continental, Dunlop, Kleber, Tigar, Fulda og Sunfull. 

Vi monterer naturligvis gerne dine nye vinterdæk i dit lokale Euromastercenter. Bestil blot tid til montering sammen med dine nye vinterdæk. Monteringspakken koster 199,- pr. dæk. Monteringspakken er inklusiv afbalancering med vægte, hjulskift, miljøafgift og ventil (ikke TPMS). Der vil være tillæg for TPMS på 95 kroner pr. dæk.

Vær opmærksom på, at hvis du bestiller dæk online, er denne monteringspakke ikke inkluderet i prisen online!Vinterdæk for et sikkert vejgreb

Du opnår det bedste vejgreb ved at vælge de dæk, som passer til den aktuelle temperatur. Når temperaturen begynder at falde til efterårstemperaturer, bør du skifte fra sommerdæk til vinterdæk for at sikre dig kortere bremselængde og større sikkerhed - både for dig selv og dine medtrafikanter. På samme måde som vi skifter sommersandalerne ud med vinterstøvler, skal din bil også have de korrekte "sko" til sæsonen.

 

Forskel på vinter- og sommerdæk

Som navnet antyder, er vinterdæk bedst om vinteren og sommerdæk bedst om sommeren. En god tommerfingerregel er at skifte, når temperaturen ligger stabilt på 7° og derunder, da det signalerer, at vi er i en periode med ustadigt vejr, hvor vi kan forvente regn, frost og blæst. 

Vinterdæk har et højt indhold af naturgummi, som er blødt og derfor giver større smidighed. Blødheden gør, at dækket kan ”grave sig ned” til vejen gennem et lag af rim, frost eller sne. Vinterdækkets mønsterdesign har desuden flere lameller, som hjælper dækket til at bide sig fast, så du får det bedst mulige vejgreb.

 

Tjek kvaliteten af dine vinterdæk

Det er vigtigt, at du løbende tjekker dine dæk for dækslid. Nedslidte dæk nedsætter sikkerheden betydeligt, og det øger risikoen for ulykker. Dækmønsteret på helt nye vinterdæk ligger typisk på 8-9 mm, men efterhånden som dækkene bliver mere og mere slidte, tærer det på lamellernes dybde. Loven kræver et dækmønster på minimum 1,6 mm, men de fleste eksperter vil råde dig til at skifte dæk allerede ved 3 mm for ikke at gå på kompromis med din egen eller andres sikkerhed.

Hvis du kører med helt nye vinterdæk på vej med et let lag sne og skal bremse fra 40 -0 km/t, har du med helt nye dæk en bremselængde på 29 m. Hvis dine vinterdæk er slidt ned til 1,6 mm, vil din bremselængde være 40 m, altså 11 meter længere.

Hvis du derimod kører på sommerdæk og skal bremse ned fra 40 km/t, er din bremselængde med et helt nyt sommerdæk 61 m. Det er mere end dobbelt så langt end med vinterdæk. Med et nedslidt sommerdæk er du først bragt til standsning efter 84 m, selv om du ikke har kørt hurtigere end 40 km/t, så det er bestemt ikke ligegyldigt, om du kører på sommer- eller vinterdæk, hvis der ligger bare et let lag sne på vejen.

 

Vælg de rigtige vinterdæk

Find de rigtige vinterdæk til din bil med Euromasters nummerpladeopslag. Her bliver du præsenteret for at udvalg af vinterdæk, som passer til netop din bil i forskellige mærker og prisklasser.

 

Bestil dine vinterdæk online i dag hos Euromaster!

 

For grossister /privat/dæk/dækservices/hvordan-booker-jeg-tid-online /privat/privat_systemside_2_1/log-pa

Log på

Tidsbestilling

Ved tidsbestilling eller ændring af tid vedrørende dækskift, skal du vælge dit Euromastercenter først. Dette gælder også, selvom du allerede har booket en tid.

Vælg center

For privatkunder

Her kan du som privatkunde købe dæk og se dine tidligere køb.

Køb online