Fakta om dæk

Sommerdæk eller vinterdæk

Sommerdæk eller vinterdæk?


Egenskaberne for sommerdæk og vinterdæk er meget forskellige og derfor er de generelle anbefalinger, at man kører med dæk, som er designet til sæsonen. 

Gummiblanding og dækmønstre er nøje tilpasset årstiden, og det er ikke muligt at lave et dæk, som fungerer lige godt og lige sikkert året rundt.

Mange tror fejlagtigt, at det kun er nødvendigt at køre med vinterdæk, hvis der er sne eller slud, men skæringsgrænsen går allerede ved en temperatur på ca. 7°C. Derfor bør du skifte til vinterdæk i god tid, hvis du ønsker maksimal sikkerhed ved nedbremsning, acceleration og i sving.

Book en tid til omskiftning af dine dæk allerede i oktober, så du ikke bliver overrasket, når temperaturen pludselig falder.

Hvis du ikke har plads til dine dæk derhjemme, kan du tjekke dem ind på vores dækhotel. Så er du sikker på, de er i gode hænder og klar til sæsonskifte. Læs mere om vores dækopbevaring her.

 

For grossister /privat/dæk/dækservices/hvordan-booker-jeg-tid-online /privat/privat_systemside_2_1/log-pa

Log på

Tidsbestilling

Ved tidsbestilling eller ændring af tid vedrørende dækskift, skal du vælge dit Euromastercenter først. Dette gælder også, selvom du allerede har booket en tid.

Vælg center

For privatkunder

Her kan du som privatkunde købe dæk og se dine tidligere køb.

Køb online