Hvorfor vinterdæk

Vinterdæk

Vi anbefaler vinterdæk - valget er dit!


Hos Euromaster anbefaler vi, at du skifter til vinterdæk, når vejtemperaturen ligger fast under 7°C.

Forskellige dæktests viser, at sommerdæk bremser bedst på knastør vej, men på fugtige og våde veje har sommerdæk ikke nær så godt vejgreb som vinterdæk, og bremselængden er markant større. Når temperaturerne ligger fast på 7° og derunder er vejene sjældent knastørre, og det er en periode, hvor risikoen for frost, sne og voldsom regn er stor.

Vinterdækkets gummiblanding er blødere end sommerdækkets, og det har flere mønster-lameller, hvilket sikrer optimalt vejgreb på is og sne. De mange mønster-lameller gør, at dækket kan grave sig ned i sneen og få et bedre greb på vejen, så du kan stå fast med bilen. Samtidig er vinterdæk designet til effektivt at bortlede vand og sjap, hvilket sikrer et bedre vejgreb i en periode, hvor vejene ofte er våde og glatte.

Når du skifter til vinterdæk skal du være opmærksom på, at regler for vinterdæk ikke er de samme i alle lande i Europa. Drager du uden for Danmarks grænser kan du holde dig opdateret på de gældende vinterdækregler her.

Vi har mange forskellige vinterdæk at vælge imellem, heriblandt; Michelin, Goodyear og Continental, som er de bedste på markedet. Har du ikke det store kørselsbehov, så er der også gode mærker som Kléber og Tigar, der er et billigere alternativ.

Du kan bestille dine vinterdæk her, eller ring til dit lokale Euromaster center og få en pris, samt en tid til montering her.

 

For grossister /privat/dæk/dækservices/hvordan-booker-jeg-tid-online /privat/privat_systemside_2_1/log-pa

Log på

Tidsbestilling

Ved tidsbestilling eller ændring af tid vedrørende dækskift, skal du vælge dit Euromastercenter først. Dette gælder også, selvom du allerede har booket en tid.

Vælg center

For privatkunder

Her kan du som privatkunde købe dæk og se dine tidligere køb.

Køb online